Om os

 
VILA Slagelse har eksisteret siden 2015, hvor vi åbnede dørene op til vores fysiske butik i Vestsjællandscentret i Slagelse. Vi er en partnerbutik, og har samme ejere som VILA  Amager, VILA Ballerup, VILA City 2, VILA Esbjerg, VILA Fields, VILA Fisketovet, VILA Kolding, VILA Køge, VILA Rosengårdscentret, VILA Ro's torv samt VILA Waves.
I butikken finder du VILA's eget brand, men vi er også indehaver af andre fede brands fra bl.a. OBJECT, PIECES, SELECTED og Y.A.S.
Til dagligt drives butikken af et imødekommende og dedikeret VILA team, der hver dag gør sit ypperste for at levere den bedste service til dig.
Vi har åbent mandag-fredag fra 10:00-19:00, lørdag kl. 10:00-16:00 og søndag kl. 11:00-15:00, men du kan altid shoppe døgnet rundt på vores webshop.
Skulle du have nogle spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til kontakte os på telefon: +45 42 13 01 40 eller på e-mail: vidnk357914@bestseller.com
Husk du altid kan finde inspiration på vores Instagram vila_slagelse.

Vi anvender cookies og andre teknologier til at forbedre navigationen på webstedet, måle ydeevnen og analysere trafik samt til at levere forskellige markedsføringstjenester. Hvis du klikker på “Accepter cookies”, accepterer du denne brug.

Acceptér
×
Mastercard VISA